Hoppa till innehållet
Föreningsbiljetter släpps 4 oktober!
Föreningsbiljetter släpps 4 oktober!
30 september 2021

Föreningsbiljetter släpps 4 oktober!

Den 4 oktober släpps föreningsbiljetterna till Sverige-Finland och det går att köpa dem ända fram till den 18 oktober. Ta chansen att bjuda spelare och föräldrar på en fantastisk basketupplevelse som de aldrig haft förut.

Föreningsbiljetterna är det klart billigaste sättet att få uppleva Sverige-Finland i Avicii Arena den 25 november kl 20:00.

De kostar 190 kr/st inkl serviceavgift och går att köpa om man är fler än 10 personer. Är man inte fler än 20 personer går det att köpa dem med kort via en biljettlänk, är ni fler än så gäller det att maila Stockholm Live som sköter all biljetthantering. 

 

LÄNK: KÖP FÖRENINGSBILJETTER HÄR

 

Teamet bakom matchen har redan börjat arbetet med att skapa en fantastisk inramning. Avicii Arena kommer att öppna redan kl 18:00 med aktivitetszoner för ungdomar och andra aktiveringar av sponsorer. Basketshop finns på plats med massor av merchandise och DJ kommer att pumpa musik redan från start.

Vi har lärt oss av den förra matchen mot Turkiet och siktar nu på en ännu bättre upplevelse för basketälskare. Jag skulle verkligen STARKT rekommendera föreningsledare att nyttja detta tillfälle för att marknadsföra vår sport till sina spelare och föräldrar. Och börja samla in anmälningar redan nu, säger kommunikationsansvarig Johannes Wohlert.

Föreningsbiljetterna går att köpa fram till den 18 oktober då det allmänna biljettsläppet äger rum. Övriga biljetter kommer att ligga i ett spann mellan 325 kr – 1695 kr.

Redan den 11 oktober kommer man dock att kunna köpa övriga biljetter eftersom paketbiljetter till alla tre matcher släpps då. Sverige-Finland den 25 november, Sverige-Kroatien den 28 februari och Sverige-Slovenien den 3 juli.

- De som vill se alla tre matcher får en fördel genom att kunna köpa paketbiljetterna innan vi släpper biljetter till enskilda matcher. Vill man vara 100% säker på att få en bra biljett till Sverige-Slovenien, då Luka Doncic kanske spelar, är ju paketbiljetten det bästa sättet, säger Johannes Wohlert.

Föreningsbiljetter släpps inte som paket utan dessa gäller att köpa för varje enskild match.

Följ allt inför matchen på Sweden Basketballs konton finns på Instagram, Twitter och Facebook - gå in och följ oss här nedan:

@swe.basketball på Instagram >>>
@swebasketball på Twitter >>>
@SweBasketball på Facebook >>>

Lottningen till sommarens ungdoms-EM klar
Lottningen till sommarens ungdoms-EM klar
15 feb 2022

Idag genomfördes lottningen av sommarens ungdoms-EM. För första gången sedan...


Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Stay in-the-know and dont miss a thing!

By Formsmedjan. Powered by Yago