Hoppa till innehållet
Gå på basket - och se hockey i världsklass!
Gå på basket - och se hockey i världsklass!
6 december 2019

Gå på basket - och se hockey i världsklass!

Du som köper biljett till Sverige-Turkiet i Globen får nu möjligheten att se Sverige-Tjeckien i Beijer Hockey Games på köpet. Det är resultatet av ett nytt samarbete mellan Svenska Ishockeyförbundet och Svenska Basketbollförbundet. - Härligt att vi kan bjuda vår publik på hockeymatch i Globen också, säger generalsekreterare Johan Stark.

Beijer Hockey Games går av stapeln den 6-9 februari i Ericsson Globe. Sverige möter Tjeckien i öppningsmatchen den 6 februari och vill gärna bjuda basketpubliken på matchen.

- Det är jättekul att basketen tar steg framåt och spelar i Ericsson Globe, det är ju ofta en annan målgrupp än den vi ser på matcherna normalt sett så vi tycker det ska bli riktigt kul, säger Jesper Björck, marknadsansvarig på Svenska Ishockeyförbundet.

För basketlandslagen är samarbetet och spännande. - De som går på ishockey gillar ju liveidrott och arenaunderhållning, vi håller ju som bäst på med att bygga upp basketen på en nivå som motsvarar den internationella nivån så att nå ut till hockeypubliken är fantastiskt bra, säger Johannes Wohlert, marknadsansvarig på Svenska Basketbollförbundet.

Ishockeypubliken kommer även att få ett erbjudande till Sverige-Turkiet den 24 februari, något som Johannes Wohlert tror kan innebära nya fans. 
- Ja, allt pekar ju på att det blir en fantastisk tillställning så det tror jag stenhårt på.

Biljetterna till EM-kvalmatchen Sverige-Turkiet 24 februari i Ericsson Globe släpps på måndag, 9 december via basketlandslagen.se. 

Svenska utlandsproffsen imponerar efter EM-kvalet
Svenska utlandsproffsen imponerar efter EM-kvalet
5 mar 2020

Jonas Jerebko, Marcus Eriksson och Jeffery Taylor ångar på i Euroleague...

Utlandskollen
Utlandskollen
10 feb 2020

Ludvig Håkanson och Jonas Jerebko har glänst den senaste veckan bland...

Utlandskollen - Chris Czerapowicz scorar i Spanien
Utlandskollen - Chris Czerapowicz scorar i Spanien
28 jan 2020

Chris Czerapowicz glänste i ACB när hans Obradoiro slog tuffa Valencia, Chris...


Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Stay in-the-know and dont miss a thing!

By Formsmedjan. Powered by Yago